Dsc00417
Anita Lundin (till vänster) och Ida Wester tar nu över ansvaret för att arrangera Åland Grönskar och Skördefesten på Åland efter Liz Mattsson (i mitten) som blivit politiker på heltid.
Jordbruk

Ny ledarduo för
åländska Skördefesten

Föreningen Skördefestens Vänner har utsett Anita Lundin till ny verksamhetsledare för den åländska Skördefesten, som varje år i slutet av september lockar flera tusen inresande till Åland.

Lundin efterträder Liz Mattsson, som i oktober blev invald i Ålands lagting och sedan årsskiftet sitter med i föreningens styrelse.

Anita har tidigare jobbat som projektledare för det vårliga evenemanget Åland Grönskar och från början av februari ska hon tillsammans med föreningens nya projektkoordinator Ida Wester samordna de två evenemangen.

– Jag är förväntansfull och ser fram emot att utveckla och behålla kvaliteten på dessa härliga evenemang, kommenterar Anita Lundin.

Ida är nyexaminerad från Högskolan på Åland med företagsekonomi som huvudämne. Hon gjorde i somras tio veckors högskolepraktik hos Skördefestens Vänner och har sedan tidigare erfarenhet från servicebranschen.