SLC

SLC:s fullmäktige håller vårmöte 10-11.6

SLC:s förbundsfullmäktige, som är organisationens högsta beslutande organ, samlas till vårmöte i Helsingfors den 10-11 juni.

Mötesförhandlingarna inleds tisdagen den 11 juni kl. 9.00 på Paasitorni och avslutas på eftermiddagen. Kvällen före, det vill säga den 10 juni kl. 18 hålls en gemensam middag för fullmäktige med tillhörande program på restaurang Meripaviljonki.

Förutom att centralförbundets årsberättelse behandlas, fastställs även bokslutet och revisorns och verksamhetsgranskarnas berättelser behandlas. Fullmäktige får även en redogörelse över centralförbundets ekonomi för pågående budgetår och vårmötet fastställer även medlemsavgiften för följande kalenderår. Fullmäktige fastställer även SLC:s miljöprogram.

Om ordinarie medlem är förhindrad att delta i mötet, vänligen meddela Marita Törnroth på SLC:s kansli per e-post margita.tornroth@slc.fi eller tfn (09) 5860 460 i god tid för att SLC kan kalla in suppleanten. Fullmäktigemedlemmarna tillsänds kallelse till vårmötet inom den närmaste tiden.