SLC

Serviceavbrott i inloggningen till
SLC:s och LF:s webbsidor 7-10.12

SLC:s medlemsregister har övergått till en ny registerleverantör Jaicom Oy, då YAP Solutions Oy sålde sin organisationsaffärsverksamhet till Jaicom 1.10.2018. Det innebär att SLC:s medlemsregister även tekniskt överförs till Jaicom. Överföringen av registret innebär att det uppstår ett serviceavbrott mellan fredagen den 7 december kl.08.00 till måndagen den 10 december kl.08.00.

Under den tiden fungerar därmed inte inloggningen till låst material och låsta artiklar på SLC:s och Landsbygdens Folks webbtjänster www.slc.fi och www.landsbygdensfolk.f. Under serviceavbrottet kan man dock läsa den här veckans  Landsbygdens Folk digitalt utan att behöva logga in på www.landsbygdensfolk.fi.

Inloggning till webbtjänsterna

Efter serviceavbrottet fungerar de inloggningsbara tjänsterna på nytt igen i normal ordning. Producentförbundsmedlemmar kan logga in till SLC:s och Landsbygdens Folks webbtjänster med sitt personliga tiosiffriga SLC-medlemsnummer. Lösenordet är de sex sista siffrorna i medlemsnumret. Medlemsnumret finns på medlemskortet som årligen skickas ut i samband med fakturan och man kan även kontakta sitt förbund för att få sitt medlemsnummer.

Skogsvårdsföreningarna tillhandahåller inloggningsuppgifter till skogsägarmedlemmar.

Landsbygdens Folks prenumeranter kan även läsa allt tidningsmaterial elektroniskt genom att på www.landsbygdensfolk.fi logga in med sitt sexsiffriga Landsbygdens Folk-kundnummer (exempel: L65435). Lösenordet är den fyrsiffriga nummergrupp (exempel: 1106) som finns efter kundnumret på tidningen.