Pb Ralf Gustafsson
Livet på landet

Ralf Gustafsson ny ordförande
för Postbacken

Postbackens garantiförening – Postimäen kannatusyhdistys r.f. nya ordförande är Ralf Gustafsson från Borgå. För honom är det en hjärtesak att få vara med om att vårda området.

– Jag har alltid intresserat mig för gamla miljöer och trivs därför bra med att satsa litet mer av min tid på Postbacken, säger han.

Gustafsson är redan från tidigare en bekant syn på Postbacken i och med att det här han som arbetar i smedjan under de evenemang som ordnas på backen. Han utbildade sig till smed efter pensioneringen och har efter det varit aktiv på Postbacken. 

– För oss gamlingar är tiden räknad och därför måste vi hitta på något nytt för att intressera ungdomar. De verkar inte riktigt ha tid för att intressera sig för föreningsverksamhet, säger han.

Föreningsliv har alltid legat honom nära hjärtat och han är för tillfället också ordförande för Pohjola-Norden i Borgå.

– Föreningslivet ger människokontakter och är en viktig social samvaro. Man träffar människor som verkar på olika områden i livet då man är med i föreningar, säger han.

Styrelsemedlemmar är Annette Forsblom, Annica Kellgren, Catharina Rosenschöld, Katarina Stolt, Marika Granroth, Marina Grönroos, Marlene Antell och Peter Boije.