Jordbruk SLC

ÖSP anpassar verksamheten
till undantagstillståndet

På grund av den rådande situationen med coronaviruset och läget med undantagstillstånd i landet kommer ÖSP:s verksamhet under de kommande veckorna att tillfälligt förändras.

ÖSP följer myndigheternas riktlinjer och situationen förändras hela tiden, men följande beslut har fattats om verksamheten:

- Alla kvarvarande lokalavdelningsårsmöten skjuts upp till en senare tidpunkt.

- Förbundets fullmäktigemöte, som det gått ut kallelse till och som var tänkt att hållas måndag 30 mars, är tillsvidare uppskjutet. Inget möte hålls alltså i mars utan det kommer en ny kallelse då situationen tillåter att mötet hålls.

- Förbundets vårmöte som var inplanerat att hållas den 14 april är också tillsvidare uppskjutet till en senare tidpunkt.

- Styrelsen har beredskap att behandla brådskande frågor. Icke brådskande möten skjuts upp. Möjligheten att ha möten på distans kommer också att användas i förbundets verksamhet under våren.

- ÖSP:s kansli är öppet som vanligt och skattetjänst fungerar också normalt. Vi ber dock kunder och medlemmar att i första hand ta kontakt med förbundet per telefon eller e-post. Om ärendet är sådant att ett besök på kansliet behövs så ber vi att man först tar kontakt med kansliet och kommer överens om en tidpunkt för besöket.

- ÖSP:s personal jobbar i mån av möjlighet på distans men alla är nåbara per telefon och e-post i normal ordning även de kommande veckorna. Tveka inte att kontakta oss om ni vill diskutera er egen situation eller har frågor kring myndigheternas anvisningar.

Susanne West
verksamhetsledare