Jordbruk SLC

Må bra med Smakbyns julbord

Lantbruksföretagarnas Pensionsanstalt LPA ordnar i samarbete med Ålands Producentförbund en Må bra-dag för åländska jordbrukare den 4 december. Platsen är kändiskocken Michael Björklunds Smakbyn i Sund Kastelholm, vilket ger deltagarna möjlighet att njuta av restaurangens traditionella julbord.

Dagen är gratis för deltagarna inklusive kaffe och julbordslunchen, men eftersom antalet platser är begränsat gäller det att anmäla sig i tid och senast den 28 november.

Ta hand om bonden-projektets Susann Rabb och Märta Strömberg-Nygård från LPA informerar om stödmöjligheter från LPA. Deltagarna får också information om fördelarna med att ansluta sig till lantbruksföretagarnas företagshälsovård.

Psykoterapeuten Petra Berg tipsar om sunt bondförnuft i vardagens mående och relationer och fysioterapeuten Johanna Lundberg berättar om fysioterapi inom lantbruket.

Anmälningarna vill arrangörerna ha så fort som möjligt på webbadressen https://link.webropolsurveys.com/EP/9D15BF7C463371D4 eller till ÅPF:s kansli per telefon 018-329 841 eller e-post skattetjanst@landsbygd.ax.

Förfrågningar kan riktas till Märta Strömberg-Nygård via e-postadressen marta.stromberg-nygard@mela.fi eller per telefon 040-4860909.