SLC

Julklappstips i SLC-shopen

Har du julklappsbekymmer? Hitta de perfekta gåvorna i SLC:s webbshop. Nu finns det flera produktnyheter att beställa till jul.

Det finns T-skjortor med två olika tryck. T-skjortor i svart finns med trycket KEEP CALM AND LET FINNISH FARMERS GROW YOUR FOOD och T-skjortor i grått finns med det klassiska Bonden behövs-trycket. T-skjortorna är av klassisk unisex-modell av märket R-Collection och kostar 24 euro.

De populära babybodyna i vitt med det klassiska Bonden behövs-trycket finns igen i storlek 66–76 cm som passar 6-12 månaders baby. Bodyna är av ekologisk bomull och av märket BabyBugz. Pris 22 euro.

En annan nyhet är mössa i merinoull i rött eller grått, med märket #bondenbehövs. Mössan finns i en storlek och passar både damer och herrar. Mössan i merinoull transporterar bort fukt från huden, kan tvättas i maskin och är mjuk och varm. Tillverkad i Finland. Pris 30 euro.

I SLC shopen hittar du även de populära KEEP CALM tygkassarna samt böckerna Hellre bonde än jordbrukare, Honks utvalda och Förvaltning av enskilda vägar.

Produkterna kan beställas i SLC webbshopen på adressen slc.fi/shop, per e-post info@slc.fi eller per telefon 09 586 0460. Postningskostnader tillkommer enligt postens prislista. Vi behöver din beställning senast den 15 december för att du ska hinna få produkterna före jul.