Kargo 121 Web 15
Från och med september 2022 är Hankkija ny återförsäljare för Kronos skogsvagnar och skogskranar. FOTO: Kronos
Tema

Hankkija ny försäljare av Kronos
skogsvagnar och skogskranar

Wikar Oy Ab stärker sitt varumärke Kronos genom ett nytt samarbete med inhemska lantbrukskedjan Hankkija Oy. Från och med september 2022 är Hankkija ny återförsäljare för Kronos skogsvagnar och skogskranar, vilket ger ännu mera synlighet för Kronos produkter.

– Samarbetet är ett naturligt steg för oss. Vår målsättning är att öka försäljningen inom Finland och att bli kundernas första val när det kommer till utrustning för skogs- och lantbruk, säger Mathias Lindholm, vd för Wikar Oy Ab. 

Varumärket Kronos står för inhemsk kvalitet. I över 100 år har fabriken i Kronoby levererat redskap och maskiner, och produkter som Gripto och Kargo är redan i dag många entreprenörers första val.

Genom samarbetet med Hankkijas kunniga försäljare vill Mathias Lindholm dels fortsätta betjäna företagets stamkunder, men också hitta nya marknader. 

Hankkijas inköpsdirektör Mika Kyyhkynen är nöjd med samarbetet: 

– Hankkija har av tradition varit stark inom skogsvagnar och -kranar. Genom samarbetet med Kronos breddar vi vårt utbud ytterligare med en serie högklassiga inhemska produkter. För oss är Kronos ett naturligt och pålitligt val. Vi har under många år haft ett framgångsrikt samarbete kring försäljningen av deras harvar och röjare. Kronos står för kvalitet och vi uppskattar personalens stora kunnande och engagemang.