Slc 75 Hosnejsning
Jordbruk SLC

Anmäl dig till SLC:s
75-årsjubileum senast 30.11

Den 7 december 1945 grundades SLC och centralförbundets verksamhet inleddes 1946. Det innebär att SLC nu firar 75 år av verksamhet för jord- och skogsbrukets intressebevakning.

Det firar SLC genom att med en öppen inbjudan bjuda in medlemmar, nuvarande och tidigare förtroendevalda samt samarbetspartner till en digital, direktsänd jubileumsfest fredagen den 3 december kl. 14.00. Jubileumsfesten pågår i drygt två timmar och kan ses på en sändningsplattform. Mera information om jubileet och anmälan finns på webbadress slc.fi/75.

I jubileumsfestens program ingår centralförbundets hälsning av SLC:s centralstyrelseordförande Mats Nylund och fullmäktigeordförande Kristian Westerholm. Minister för nordiskt samarbete och jämställdhet, Thomas Blomqvist, framför statsrådets hälsning och festtalet hålls av Petteri Taalas, generalsekreterare för Meteorologiska världsorganisationen (WMO).

I programmet för jubileumsfesten finns också premieringar, historisk tillbakablick över SLC i 75 år samt musik och underhållning. Konferencierer är Elli Flén och Robert Ingman.

Anmäl dig senast den 30 november genom att titta på ordförande Mats Nylunds videoinbjudan på slc.fi/75. Alla som i samband med anmälan fyller i sin gatu- och postadress får även en hälsning från jubilaren per post. Har du frågor gällande SLC:s 75-årsjubileum eller anmälan, ta kontakt med SLC:s kansli per tfn 09-5860460.