B73Ea46414F9Ddb3 Org
Aleksi Heikkilä har tillträtt tjänsten som distriktschef för västra och norra Finland den 1 september. FOTO: Väderstad
Maskin & teknik

Väderstad stärker sin närvaro
på den finska marknaden

Väderstad stärker sin närvaro på den finska marknaden genom att anställa Aleksi Heikkilä som distriktschef för västra och norra Finland.

– Finland är ett långt land och vi såg chansen att betjäna våra kunder bättre i och med denna rekrytering. Aleksi är bosatt inom sitt säljområde och har närmare kontakt till kunderna, med möjlighet att erbjuda kunderna det stöd som man kan förvänta sig vid förvärvandet av en Väderstad maskin, säger Bo Stark, säljchef Norden på Väderstad.

Aleksi Heikkilä är hemma i Ilmajoki i södra Österbotten. Han studerar för närvarande med siktet inställt på agrologexamen inkommande vår.

Han har tillträtt tjänsten den 1 september och ansvarar för samtliga Väderstad-aktiviteter inom sitt område, som består av Österbotten, Södra-, Mellersta- och Norra Österbotten samt Kajanaland och Lappland.

– Aleksi är väldigt ivrig att få ta tag i arbetsuppgifterna här hos oss och jag är säker på att vi kommer att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga support med våra maskiner inom hela Finland, säger Sebastian Baarman, landansvarig Finland.