Jordbruk SLC Livet på landet

Oss bönder emellan-träffar i Nyland 7.11 och 13.11

De populära Oss bönder emellan-medlemsträffarna som ordnats i samarbete mellan producentförbunden och SLC fortsätter under vinterhalvåret. Kom med på medlemsträffarna och ventilera jordbrukets situation, intressebevakning och diskutera nutid och framtid. Prata av dig bönder emellan helt enkelt.

Höstens första Oss bönder emellan-träffar går av stapeln i Nyland i november. Träffarna hålls onsdagen den 7 november på Restaurant Sågen i Ingå (Strandvägen 3) samt tisdagen den 13 november på Sannäs gård i Borgå (Sannäsvägen 540).

Hurdant stödsystem vill vi ha i framtiden? Marknadsanpassning av odlingen? Dessa frågor fungerar som diskussionsteman för de nyländska träffarna som fokuserar på stödpolitiken med tanke på den kommande CAP-reformen samt hur odlingarna kan anpassas enligt marknaden men det finns även rum för andra frågor och fria diskussioner under träffarna.

På plats för att höra medlemmarnas åsikter och diskutera är ledningen både från SLC och SLC Nyland.

Träffarna inleds kl.17.30 med samling och kaffe varefter själva programmet inleds kl.18. SLC bjuder även på en bit mat och dryck. Träffarna avslutas senast kl. 21.

Anmäl dig senast den 1.11 till SLC Nylands kansli, nsp@slc.fi eller tel. 09-601588.