Frukt 1
Enligt Ben-Erik Daniels är det betydligt mera riskfyllt att odla päron än att odla äpplen.
Jordbruk

Ben-Erik odlar äppel
– och päron utan fruktan

Daniels Frukt är ett familjeföretag som med långa traditioner och miljövänliga metoder odlar äpplen och päron på Åland. I år odlas den nya Celina-päronsorten. Familjen Daniels gård i Västanträsk på Åland...
På naturens och kvalitetens villkor Det är svårare och mera riskfyllt att odla päron än äpplen. Största risken är frost eftersom päronen blommar mycket tidigare än äpplena och knopparna är mera...
Fotograferas 30 gånger Efter plockningen körs äpplena in i de nedkylda lagren varefter syrehalten minskas genom att pumpa in kväve i lagren. Den sista syreminskningen står frukterna själv för, men denna...

Välkommen att logga in dig som medlem eller prenumerant för att läsa denna artikel.

Du kan besöka nedanstående länkar för att bli medlem eller för att prenumerera

Bli medlem Prenumerera