
I år har det gått 35 år sedan Samuel och Monica Granholm grundade familjeföretaget Granholms som specialiserat sig på att förädla inhemska bär och grönsaker. Vad som i slutet av...
Börjar tycka att de har gjort sitt
Det viktiga, anser de, har inte varit en ständigt ökad omsättning och att bli en stor aktör, utan mer att försäkra sig om att...
Tomatmarmelad och gurksallad
För att greppa begynnelsen av berättelsen om Granholms sylter, safter och grönsaksinläggningar behöver vi backa bandet till 1978, då växthusodling blev makarnas huvudsakliga brödföda.
Hemma på gården i Västerö...
Utökat och utvecklat
Under åren som gått har Granholms sortiment successivt vuxit och utvecklats.
Som råvara används skogsbär, odlade bär, äpplen och grönsaker och recepten är ofta traditionella.
Bärprocenten i sylterna är hög,...
Priser och utmärkelser
Flera av Granholms produkter har utmärkt sig i olika tävlingar. Bland annat blev deras kråkbärssaft ”Vuoden tähtituote” år 2000 och en glögg som görs på havtorn och björksav...
Välkommen att logga in dig som medlem eller prenumerant för att läsa denna artikel.
logga in
Du kan besöka nedanstående länkar för att bli medlem eller för att prenumerera
Bli medlem Prenumerera