Jordbruk SLC

Besvara den andra webbenkäten
om odlingssäsongen

Under växtsäsongen 2022 kartlägger MTK och SLC hur odlingssäsongen framskrider i Finland. Den andra webbenkäten skickades ut till SLC-medlemmar per e-post den 12 augusti. Enkäten sprids även via nätverk och samarbetspartners såsom Handelsträdgårdsförbundet och Frukt- och Bärodlarnas förbund.

SLC uppmuntrar medlemmar att besvara enkäten för att organisationerna ska kunna skapa sig en täckande lägesbild av odlingssäsongen runt om i landet. Organisationernas experter använder informationen för att sammanställa en helhetsbild av odlingssäsongen och som grund för intressebevakning.

Har du inte fått enkäten till din e-post kan du även besvara den på adressen https://link.webropolsurveys.com/s/Kasvukausikysely22022.

Enkäten besvaras anonymt och enskilda svar kan inte spåras till respondenten. Enkäten kan besvaras fram till den 24 augusti.

Tilläggsinformation om undersökningen ges av: Christoffer Ingo, lantbrukspolitisk sakkunnig, SLC (christoffer.ingo@slc.fi) eller Johan Åberg, jordbruksdirektör, MTK (johan.aberg@mtk.fi).