SLC

Ny medlemsförmån:
Bonussamarbete med FMG om
lastväxlarsläp och -vägsladdar

SLC och FMG har ingått bonusförmånssamarbete för SLC-medlemmar år 2019. SLC-medlemmar som under 2019 köper FMG:s lastväxlarsläp och -vägsladdar är berättigade till en studieresa till St Petersburg. Bonusförmånen gäller för alla köp som görs under 2019. Genom samarbetet och bonusresan vill FMG och AGCO erbjuda SLC-medlemmar en unik upplevelse i en stressig vardag.

FMG:s lastväxlarsläp och -vägsladdar kan köpas från AGCO Suomis försäljningspunkter. Vid köptillfället kontrollerar FMG SLC-medlemmens medlemsnummer samt medlemskapets giltighet.

Bonusförmånen berättigar till bonusresa för en person. Studieresan görs till St Petersburg med Allegro-tåget och resan är tre dygn. Resan inleds antingen vid Helsingfors, Lahtis eller Kouvolas järnvägsstation. Beroende på åtgången görs två eller tre resor under 2019, varav den första i juni.

FMG informerar kunden direkt om resan, och då kan kunden själv välja den mest lämpliga tidpunkten. I resan ingår tågresor, inkvartering, måltider, transporter, möjliga inträdesbiljetter samt guidning i Ryssland vid besöksmål.

För studieresan ansvarar kunden själv för giltigt pass och visum till Ryssland för restiden. När resans tidpunkt har avtalats, införskaffar kunden själv visum från sin egen resebyrå enligt det program som FMG gör upp.

Om kunden så vill är det möjligt att på egen bekostnad ta med en medresenär. Bonusförmånen kan även vid behov överlåtas till en familjemedlem.

Motsvarande samarbetsavtal gäller även för MTK-medlemmar. Tilläggsinformation på slc.fi/medlemsformaner.